Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja

maanantai 13. toukokuuta 2019
Oletko varautunut kesäkauden yllättäviin kuluihin? Avaamalla LuottoRahan luottotilin nyt ensimmäistä kertaa saat ensinoston 500 euroon asti ilman nostokuluja.
<h1>Uusille asiakkaille 500 euroa ilman nostokuluja</h1><p>Tarvitsetko luottoa? Liittymällä LuottoRahan asiakkaaksi tarjoamme nyt uusille asiakkaillemme ensimmäisen noston ilman nostokuluja aina 500 euroon asti!</p><h2>Kuinka paljon säästät?</h2><p>Tehdessäsi ensimmäisen noston tilillesi <b>tarjoamme 14% nostoprovision</b> puolestasi. Nostaessasi korkeintaan 500 euroa maksat siis vain normaalia vuotuista nimelliskorkoa.</b><p><b>Esimerkki:</b> Jani tarvitsee helpotusta talouteensa ja hakee kulutusluottoa LuottoRahalta. Myönteisen luottopäätöksen saadessaan, Jani <b>nostaa 500 euroa</b> omalle tililleen. Normaalisti Jani joutuisi maksamaan nostamastaan rahasta 14% nostoprovision (=70€), mutta uutena asiakkaana hän maksaa nyt ensinostosta vain vuotuista nimelliskorkoa.</p><p>Säästettyään 70 euroa Jani päättää käyttää rahan luoton lyhentämiseen nopeammalla aikataululla, jolloin <b>säästöä kertyy myös korkokuluissa.</b></p><p>Maksaessaan lainan kerralla takaisin 30 päivän jälkeen, lainan kustannus on kokonaisuudessaan vain noin 20 euroa. <a href="https://www.luottoraha.fi/Hinnoittelu"> Lue lisää hinnoittelustamme ja vertaile hintoja luottolaskurillamme.</a></p><h2>Miksi hakea kulutusluottoa LuottoRahalta?</h2><p>Luottotili luo tasapainoa arjen talouteen. LuottoRahalta voit hakea 2000 euron jatkuvan kulutusluoton, josta voit halutessasi tehdä nostoja. Maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta, luottotilin avaaminen itsessään on täysin ilmaista.</p><p>Käyttämääsi lainaa tulee vähentää kuukausittain vähintään 10%. Maksettava minimilyhennys on kuitenkin vähintään 100 euroa kuukaudessa. Jos velkaa on alle 100 euroa, minimilyhennys on avoimen velkasaldon koko summa.</p><p>Mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä halvemmaksi laina sinulle tulee. LuottoRaha tarjoaa vastuulliset luottoehdot ja selkeät hinnat. Ystävälliset asiakaspalvelijamme opastavat ja auttavat sinua mielellään viikon jokaisena päivänä, mikäli kysymyksiä ilmenee. Yhteystietomme ja asiakaspalvelun aukioloajat löydät <a href="https://www.luottoraha.fi/Asiakaspalvelu"> täältä.</a></p><p><b>Huomioithan, että tarjous on voimassa ainoastaan uusille asiakkaille ja on voimassa 20.06.2019 asti. <a href="https://www.luottoraha.fi"> Hyödynnä siis tarjous heti!</a></b></p>

Muita uutisia


Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja

maanantai 13. toukokuuta 2019

Oletko varautunut kesäkauden yllättäviin kuluihin? Avaamalla LuottoRahan luottotilin nyt ensimmäistä kertaa saat ensinoston 500 euroon asti ilman nostokuluja.

Vapun aukioloajat

keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Palvelemme sinua myös vappuna!

Pääsiäisen aukioloajat

tiistai 16. huhtikuuta 2019

Asiakspalvelumme palvelee sinua myös pääsiäisenä. Lue tästä pääsiäispyhien poikkeukselliset aukioloajat.

Älä päästä pääsiäispupua yllättämään

tiistai 26. maaliskuuta 2019

Pääsiäisen ajankohta vaihtelee vuodesta toiseen, olemme koonneet tähän blogiin tärkeimmät tärpit tulevaa pääsiäistä silmällä pitäen!

Ensimmäinen nosto nyt ilman nostokuluja

maanantai 21. tammikuuta 2019

Oletko varautunut ystävänpäivän ylimääräisiin menoihin? Jos avaat LuottoRahalla nyt ensimmäistä kertaa luottotilin, tarjoamme 500 euroa ilman nostokuluja.

Säästöblogi - Uusi vuosi, uudet kujeet?

torstai 3. tammikuuta 2019

Me LuottoRahalla haluamme toivottaa sinulle hyvää uutta vuotta. Vuoden vaihtuminen antaa hyvän luonnollisen mahdollisuuden tehdä muutoksia elämäntapoihin ja tottumuksiin. Pääsitkö vuoden 2018 tavoitteisiisi? Oletko jo asettanut tavoitteita vuodelle 2019?

Joulun ja uudenvuoden aukioloajat

tiistai 18. joulukuuta 2018

Asiakaspalvelumme palvelee sinua myös joulun tienoilla.

Rauhallista joulunalusaikaa

perjantai 14. joulukuuta 2018

Joulu lähestyy jälleen vauhdilla. Vaikka joulu lähtökohtaisesti onkin rauhallista ja mukavaa aikaa voi siihen valmistautuminen kuitenkin toisinaan aiheuttaa stressiä.

Poikkeuksellinen aukiolo

torstai 29. marraskuuta 2018

Asiakaspalvelullamme on 30.11.2018 - 6.12.2018 poikkeuksellisia aukioloaikoja seuraavasti:

Pyhäinpäivän aukiolo

perjantai 2. marraskuuta 2018

Pyhäinpäivänä lauantaina 3 marraskuuta palvelemme teitä sunnuntai-aukioloajoin. Rauhallista viikonloppua.

Vinkit isänpäivän viettoon

torstai 1. marraskuuta 2018

Isänpäivään on aikaa runsas viikko. Tähän blogiin olemme listanneet asioita jotka helpottavat suunnittelemaan ja toteuttamaan unohtumattoman isänpäivän.

LuottoRahan syysvinkit

tiistai 2. lokakuuta 2018

Lehdet putoilevat jo puista ja syksy etenee vauhdilla. Lue tästä artikkelista LuottoRahan viisi vinkkiä syksyn pimeyden selättämiseen!

Asiakaskyselyn tulokset

keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Tämänvuotinen asiakaskyselymme on päättynyt. Tähän uutiseen olemme tiivistäneet kyselyn tulokset. Lue koko uutinen ja katso mitä asiakkaat meistä sanovat! Arvoimme myös 3 kpl 50 euron arvoista lahjakorttia vastaajien kesken.

Poikkeuksellinen aukiolo

perjantai 24. elokuuta 2018

Asiakaspalvelullamme on tänä viikonloppuna 24.-26.08.2018 poikkeukselliset aukioloajat koulutuksen takia. Lue lisää uutisesta.

Säästöblogi - Kouluarjen 4 säästövinkkiä

perjantai 27. heinäkuuta 2018

Kesäloma lähentelee monella koululaisella loppuaan. Kouluunpaluuseen liittyy monia kertaluonteisia kulueriä ja hankintoja jotka kesän lomailun jälkeen rasittavat lompakkoa entisestään. Repuista ja koulutarvikkeista harrastuksiin ja kulkuvälineisiin. Tässä artikkelissa käymme läpi neljä asiaa jotka kannattaa huomioida suunniteltaessa syksyn ja talven budjetteja.

LuottoRahan asiakaskysely 2018

maanantai 25. kesäkuuta 2018

Osallistu LuottoRahan asiakaskyselyyn. Vastaamalla autat meitä parantamaan palveluamme ja kehittämään toimintaamme ja tuotteitamme.

Juhannuskilpailun voittajat

tiistai 19. kesäkuuta 2018

Juhannuksen kunniaksi järjestetyn #LuottoJuhannus kilpailun voittajat ovat nyt selvillä!

Kilpailu: kerro paras Juhannusmuistosi!

tiistai 5. kesäkuuta 2018

Käynnistimme Juhannuskilpailun Instagram- ja Facebook- sivuillamme! Osallistu kisaan ja voita 100 euroa juhannusrahaa.

Valmistaudu valmistujaisiin

keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Tulevana viikonloppuna lukuisat koululaiset valmistuvat lukioista ja ammattikouluista. Onko valmistujaislahjat vielä hankkimatta?

Palvelukatkos LuottoRahan palveluissa

torstai 24. toukokuuta 2018

Palvelussamme on lyhytkestoinen palvelukatkos perjantaina 25 toukokuuta kello 9

Helatorstain aukiolo

keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Torstaina 10.5.2018 on helatorstain johdosta poikkeukselliset aukioloajat. Perjantaina palvelemme teitä jälleen tavallisten aukioloaikojen mukaisesti.

Miten aiot yllättää äitienpäivänä?

tiistai 8. toukokuuta 2018

Tulevana sunnuntaina 13. toukokuuta on äitienpäivä. Vuoden jokaisena päivänä on hyvä muistaa äitiä, mutta nyt on hyvä aika tehdä jotain entistä erityisempää yhdessä.

Palvelemme sinua myös Vappuna

torstai 26. huhtikuuta 2018

LuottoRahan asiakaspalvelu on avoinna myös Vappuna.

Poikkeuksellinen aukiolo

perjantai 20. huhtikuuta 2018

Asiakaspalvelullamme on tänään 20.04.2018 poikkeukselliset aukioloajat.

LuottoRaha on nyt entistä joustavampi vaihtoehto!

keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

LuottoRaha on julkaissut uusia luottorajoja! Lue lisää uusista 2500 ja 3000 euron luottorajoista ja kuinka sinäkin voit saada nämä entistä suuremmat joustot käyttöösi arkipäivän haasteiden varalle.

Pääsiäisen aukioloajat

tiistai 27. maaliskuuta 2018

Jos rahantarve yllättää, tai tarvitset apua kysymyksiin, olemme tavoitettavissa myös pääsiäispyhinä. Lue asiakaspalvelumme aukioloajat uutisesta. Hyvää pääsiäistä!

Muistutus muutoksista laskutuksessa

torstai 18. tammikuuta 2018

Tahdomme muistuttaa asiakkaitamme laskutuskumppanin vaihdoksesta. Muutoksesta johtuen kehotamme asiakkaitamme tarkistamaan maksutiedot. Lue tarkemmat ohjeet tästä.

Poikkeuksellinen aukiolo

keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Asiakaspalvelullamme on tänään 3.1.2018 poikkeukselliset aukioloajat.

Hyvää uutta vuotta 2018!

perjantai 29. joulukuuta 2017

Lue asiakaspalvelun poikkeusaukioloajat tästä:

Rauhallista joulua

maanantai 18. joulukuuta 2017

Katso joulupyhän aukioloaikamme tästä.

Hyvää Itsenäisyyspäivää

maanantai 4. joulukuuta 2017

Suomi täyttää 100 vuotta! Miten sinäkin voit osallistua juhlatunnelman luomiseen? Lue myös asiakaspalvelun aukioloajat tästä.

Ensinosto ilman nostokuluja

torstai 16. marraskuuta 2017

Etsitkö edullista ensiluottoa? Nyt kannattaa liittyä LuottoRahan asiakkaaksi! Uutena asiakkaana voit nostaa jopa 1000 euroa ilman nostokuluja. Lue lisää.

Säästöblogi: Hieno Halloween-pukeutuminen halvalla

tiistai 24. lokakuuta 2017

Etkö ole vielä keksinyt, miten pukeutuisit tuleviin juhliin? Ei hätää, me olemme keränneet kolme hauskaa pukeutumisvinkkiä Säästöblogiimme. Lue vinkit tästä!

LuottoRaha - Kategoriansa ykkönen

maanantai 25. syyskuuta 2017

LuottoRaha kerää asiakkailtaan palautetta Trustpilotin kautta, katso tästä kuinka olemme arvostelussa pärjänneet.

Muutoksia laskutuksessa

tiistai 19. syyskuuta 2017

LuottoRaha on vaihtanut laskutuskumppania. Laskutuksessa on näin ollen tapahtunut muutoksia, lue lisää muutoksista tästä.

Kilpailun voittajat

maanantai 11. syyskuuta 2017

LuottoRahan ja NRJ:n yhteistyönä tehty LuottoYstävä-kilpailu on löytänyt voittajansa.

Katko Nordean yritysverkkopankissa

perjantai 8. syyskuuta 2017

Katko Nordean yritysverkkopankissa 8.9-11.9

Suoramaksut poissa käytöstä

maanantai 7. elokuuta 2017

Laskujen maksaminen omien sivujen kautta ei ole enään mahdollista.

Poikkeuksellinen aukiolo

maanantai 7. elokuuta 2017

Asiakaspalvelulla on tänään 7.8.2017 poikkeukselliset aukioloajat.

LuottoRaha mukana kamppailussa syöpää vastaan

keskiviikko 2. elokuuta 2017

Osallistuimme tänä vuonna Team Rynkebyn järjestämän hyväntekeväisyystapahtuman sponsorointiin. Mikä on Team Rynkeby ja miten se tukee syöpäsairaita lapsia ja nuoria?

2 vuotta Positiivista asiakaspalautetta

perjantai 14. heinäkuuta 2017

LuottoRaha on kerännyt asiakkailtaan palautetta Trustpilot-palvelun kautta jo 2 vuoden ajan. Miten palvelu toimii ja mihin se vaikuttaa? Ja mitä asiakkaat ovat meistä mieltä?

Katko Aktian palveluissa 30.6.-2.7.

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Lue tästä miten katko vaikuttaa Aktian palveluihin

Iloista juhannusta

tiistai 20. kesäkuuta 2017

Palvelemme sinua myös juhannuksena, lue aukioloajat tästä.

Uusi minimilyhennys

maanantai 19. kesäkuuta 2017

Asiakkaiden toivomuksesta LuottoRahan kuukausittainen minimilyhennys on muuttunut entistä pienemmäksi. Lue lisää alta.

Kesä tekee tuloaan

keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Suurimmalla osalla meistä kesäloma on vielä edessä ja kuumeinen pohdiskelu mitä kesälomalla tehdä on käynnissä. Tarvitsetko ideoita? Tähän artikkeliin olemme koonneet vinkkejä kesän viettoon.

Helatorstain aukioloajat

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Asiakaspalvelumme palvelee teitä myös Helatorstaina! Katso aukioloajat tästä.

Iloista Vappua

maanantai 24. huhtikuuta 2017

Me LuottoRahalla haluamme toivottaa kaikille asiakkaillemme iloista ja aurinkoista vappua!

Hyvää Pääsiäistä

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Palvelemme asiakkaitamme joka päivä myös pääsiäisenä. Katso täältä pääsiäisen aukioloajat.

Uudet aukioloajat

maanantai 3. huhtikuuta 2017

Asiakaspalvelulla on uudet aukioloajat tiistai 4 huhtikuuta lähtien. Lue lisää aukioloajoista täällä:

Asiakaskysely 2017 - tulokset

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Olemme koonneet asiakaskyselyn tulokset. Lue mitä asiakkaat kertovat meistä ja miksi he suosittelevat LuottoRahaa.

Asiakaskyselyn 2017 voittajat

torstai 16. helmikuuta 2017

Alkuvuoden asiakaskysely on päättynyt ja lahjakorttien voittajat arvottu. Katso tästä ketä arpaonni suosi.

Hyvää ystävänpäivää

tiistai 14. helmikuuta 2017

Asiakaspalvelulla on tänään poikkeukselliset aukioloajat. Lue uutinen.

NPS-tutkimus

maanantai 6. helmikuuta 2017

Mikä on NPS-tutkimus? Tässä artikkelissa kerromme lisää mikä NPS on sekä kerromme vastaukset meidän NPS-tutkimukseen. Lue kirjoitus alla.

SEO - Hakukoneoptimointi ja kulutusluotot

maanantai 30. tammikuuta 2017

Googlen hakutuloksista ja klikkauksista käydään kovaa kilpailua yritysten kesken. Tässä artikkelissa analysoimme Googlen tekemiä muutoksia sekä niiden vaikutusta yritysten orgaanisiin hakutuloksiin.

Asiakaskysely 2017

keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Vastaa kyselyyn ja vaikuta LuottoRahan palveluihin. Osallistumalla kyselyyn voit voittaa 100 euron lahjakortin S-ryhmään.

Hyvää Uutta Vuotta 2017

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Tässä näet vuoden vaihteen ja loppiaisen aukioloajat. LuottoRaha toivottaa kaikille onnellista uutta vuotta.

Hyvää Joulua

tiistai 20. joulukuuta 2016

Tässä näet joulupyhän aukioloajat. LuottoRahan asiakaspalvelu toivottaa kaikille rauhallista joulua.

Joulublogi

perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulu on ilon ja rauhan aikaa, vaikkakin valitettavan usein viikot ennen joulua tuntuvat täysin päinvastaisilta. Lue vinkit joulublogistamme nauttiaksesi myös hetkistä ennen joulua.

Poikkeuksellinen aukiolo

perjantai 1. heinäkuuta 2016

Poikkeukselliset aukioloajat tänään, perjantai 1.7.2016

Hyvää Juhannusta!

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Tällä viikolla juhlistamme juhannusta. Lue uutinen juhannuksen aukioloaikoihin liittyen

Kesäblogi - mitä tehdä kesälomalla?

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kesä on nyt virallisesti saapunut, mutta ovatko kesäloman suunnitelmat vielä kesken? Ei syytä huoleen! Kesäblogissa annamme ideoita kesäloman viettoon.

Hyvää pääsiäistä LuottoRahasta

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Lue uutinen pääsiäisen aukioloajoista.

Talviblogi - pidä itsesi lämpimänä!

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Viime viikkojen riesana ovat olleet kovat pakkaset ja siksi on tärkeää kerrata miten kylmyys selätetään!

Joulun aukioloajat

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Katso asiakaspalvelumme aukioloajat joulun juhlapäivinä!

Säästöblogi: Joulun säästövinkit

maanantai 21. joulukuuta 2015

Säästöblogissa annamme sinulle käytännön vinkkejä, miten voit säästä rahaa arkipäiväisissä tilanteissa.

C Finance Oy Kauppalehden Menestyjä-yritys 2015

torstai 12. marraskuuta 2015

LuottoRaha (C Finance Oy) on saanut Kauppalehden Menestyjä -maininnan vuonna 2015.

Säästöblogi: säästä aikaa ja rahaa ostoksilla näillä neuvoilla

tiistai 28. heinäkuuta 2015

Seuraa näitä neuvoja ja opi miten voit säästää sekä aikaa että rahaa ostoksilla.

Säästöblogi: ekologisesti taloudellista

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Tässä säästöblogissa annamme sinulle 8 käytännön neuvoa miten voit toimia samaan aikaan sekä ekologisesti että taloudellisesti.

Hyvää juhannusta

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Lue uutinen juhannuksen aukioloaikoihin liittyen

Voita 200€!

perjantai 22. toukokuuta 2015

Tänään viimeinen mahdollisuus voittaa 200€ puhtaana käteen.

Asiakaspalvelun Helatorstain aukioloaika

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Lue uutinen!

Hauskaa Vappua LuottoRahasta

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Lue vappu-uutinen ja tarkasta tulevien päivien aukioloajat

Hyvää pääsiäistä LuottoRahasta!

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Lue uutinen pääsiäisen aukioloajoista.

Säästöblogi: leikkaa turhia kuluja

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Blogisarjamme säästämisestä jatkuu! Tällä viikolla jaamme 5 vinkkiä joiden avulla sinä voit leikata turhia kuluja sen ansiosta säästää rahaa. Seuraa näitä viittä vinkkiä leikataksesi turhia kuluja!

Säästöblogi: 10 tapaa säästää matkakuluissa

maanantai 16. helmikuuta 2015

Tässä kirjoituksessa käsittelemme matkustamista ja eri keinoja, joiden avulla sinä voit säästä matkakuluissa.

Säästöblogi: 10 tapaa säästää ruokaostoksissa

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Lue kuinka sinä voit säästää satoja euroja ruokaostoksissasi vuosittain.

Joulunajan aukioloajat

tiistai 23. joulukuuta 2014

Katso asiakaspalvelumme aukioloajat joulun juhlapäivinä!

LuottoRaha auki itsenäisyyspäivänä normaalisti klo 7.00-23.00.

perjantai 5. joulukuuta 2014

LuottoRaha toivottaa asiakkailleen hyvää itsenäisyyspäivää!

Juhannuksen aukioloajat

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Lue uutinen

Uudet aukioloajat

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Lue uutinen LuottoRahan uusista aukioloajoista

Helatorstain aukioloaika:

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

LuottoRahan asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan helatorstaina klo 13-17 välisenä aikana.

Hauskaa Vappua

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Lue vappu-uutinen ja tarkasta aukioloajat

Hyvää pääsiäistä!

torstai 17. huhtikuuta 2014

Lue uutinen pääsiäisen aukioloajoista.

Nordea katkos ohi

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Lue uutinen Nordean ongelman korjaamisesta.

Tilapäinen häiriö Nordean TUPAS-tunnistautumisessa

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Nordean TUPAS-tunnistautuminen ei toimi tällä hetkellä.

HUOM. Nordean asiakkaat!

torstai 31. lokakuuta 2013

HUOM. Nordean asiakkaat: Emme lähetä PIN-koodia uusille asiakkaille jotka käyttävät Nordean tunnistuspalvelua. Nordean uusien asiakkaiden tulee aina kirjautua palveluumme tunnistuspalvelua käyttäen. Vanhat asiakkaat voivat edelleen käyttää PIN-koodia.