LuottoRaha on kulutusluottojen konkari


LuottoRaha

LuottoRaha on aputoiminimi C Finance Oy:lle, joka on suomalainen kuluttajaluottoihin erikoistunut yksityinen osakeyhtiö.

Yritysryppäällä on pitkä kokemus kulutusluottojen myöntämisestä Pohjoismaissa jo vuodesta 2005. Toimistomme sijaitsee Helsingissä ja tarjoamme kulutusluottopalvelua myös Ruotsissa Meddelandelån Sverige Ab sekä FlexLimit - toiminimien alla. Tarjoamme maksukykyisille asiakkaille luottoa nopeasti ilman takaajia tai vakuuksia.

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä kuluttajaluottomarkkinoilla asiakkaidemme muuttuvia rahoitustarpeita vastaavaksi rahoitusyhtiöksi hyvässä ja avoimessa yhteistyössä viranomaisten kanssa. Haluamme kehittää nykyistä kattavampia keinoja asiakkaan maksukyvyn kartoittamiseen ja näin olla mukana kehittämässä entistäkin vastuullisempaa luotonantoa.

C Finance Oy - Suomen Pienlainayhdistyksen perustajajäsen

C Finance logo

Suomen Pienlainayhdistys Ry perustettiin C Finance Oy:n aloitteesta vuonna 2007. Yhdistyksen tärkeimpänä tehtävänä oli valvoa alan vastuullista luotonantoa. Yhdistyksen jäseninä olivat kaikki alan luotettavimmat toimijat. Yhdistys purettiin kesällä 2013, kun alalle tuli lakimuutos jonka seurauksena monet alan yritykset lopettivat toimintansa. C Finance Oy kehitti uuden LuottoRaha- palvelun palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin ja lopetti entisen Suomen Viestilaina aputoiminimen toiminnan. 

Luotonantajarekisteri on edellytys lainan myöntämiselle Suomessa. C Finance Oy on merkitty Suomen Luotonantajarekisteriin lain vaatimalla tavalla vuoden 2010 lopussa. Rekisteriin merkitsemisen yhteydessä C Financen toiminta on tutkittu ja tausta tarkastettu viranomaisten toimesta. Kaikkien kuluttajaluottoja myöntävien yritysten tulee olla merkitty rekisteriin. Rekisteriseloste

C Finance Oy 
Annankatu 16 B
00120 Helsinki 
Y-tunnus 1977623-9C Finance Oy tietosuojavastaava:

ADN Law Advokatfirma KB
Jur.kand Helene Holm
P.O Box 7641
SE- 103 94 Stockholm
E-mail: Helene.holm@adnlaw.se
Phone: + 46 (0) 8 440 30 30