Tililuotto - hae 2000-3000€ tililuottoa heti

LuottoRahan tililuotto tarjoaa käyttöösi 2000, 2500 tai 3000 euron luottorajan. Voit nostaa rahaa 10 eurosta aina 3000 euroon saakka pankkitilillesi. Luottohakemus on 100% ilmainen! Tililuotto on kuin pankin luottotili tai luottokortti. Sinulla on siis aina 2000, 2500 tai 3000 euron luottoraja käytössäsi. Voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan silloin, kun sinulla on vielä käyttämätöntä tililuottoa jäljellä. Maksaessasi edelliset nostot takaisin saat taas koko luottorajan käyttöösi.

LuottoRahan tililuotto pähkinänkuoressa

  1. Täytä lainahakemus ilmaiseksi nettisivuiltamme
  2. Myönnämme sinulle 2000, 2500 tai 3000€ luottorajan
  3. Nosta rahaa tilillesi 10-3000€ kerrallaan
  4. Maksa takaisin minimilyhennyksellä tai tasaerissä joka kuukausi

Mikä on tililuotto?

Tililuotto tunnetaan myös nimityksillä joustolimiitti, joustoluotto ja luottotili. Kaikille luotoille yhteistä on, että sinulla on käytössäsi jatkuva kulutusluotto, jota voi hyödyntää aina silloin, kun sinulla on tarvetta rahalle. Käytännössä et siis joudu tekemään aina uutta lainahakemusta, kun tarvitset rahaa - teet vain noston luottotililtäsi.

Miten tililuotto toimii käytännössä?

Jos sinulla on 2000€ luottotili ja nostat lainaa 500 euroa ensimmäisellä kerralla, niin sinulla on käyttämätöntä luottorajaa tämän jälkeen jäljellä 1500 euroa. Kun teet tämän jälkeen esimerkiksi 700 euron noston, niin jäljelle jäävä luottoraja on 800 euroa. Saat taas koko 2000 euron luottorajan käyttöösi maksamalla edelliset lainat takaisin.

Parempi vaihtoehto luottokortille!

Tililuotot ovat luottokortteja parempi tapa taloudenhallintaan! Luottokorttia pystyt helposti kaupassa vinguttamaan tietämättä, paljonko olet todellisuudessa käyttänyt kuukauden aikana rahaa.

LuottoRahan tililuotto edistää vastuullista taloudenhallintaa, sillä ennen ostoa sinun tulee nostaa ensin rahat tilillesi ja tiedät tarkalleen, paljonko sinulla on luottoa ja milloin luotot tulee maksaa takaisin.

Tililuotto sopii parhaiten henkilölle, jolla on aina silloin tällöin tarvetta nostaa rahaa kulutukseen pienissä erissä. Näin ollen luottotili säästää aikaa silloin, kun rahat pitäisi saada nopeasti. Voit myös nostaa rahaa täsmälleen sen verran kuin tarvitset, eikä sinun tarvitse turhan päiten ottaa ylimääräistä lainaa pienhankintoihin.