Luottotili

Luottotili on kuin luottokortti netissä. Luottotili tulee edullisemmaksi kuin useamman kertaluonteisen luoton ottaminen säännöllisin väliajoin. Luottotilit sopivat sinulle joka tiedät että tarvitset lainaa säännöllisesti, mutta et välttämättä tiedä kuinka paljon ja koska.

LuottoRaha on jatkuva luottosopimus jonka avulla voit nostaa rahaa tilillesi aina kun sitä tarvitset. Me tarjoamme 2000 - 3000 euron luottorajan (vain nykyisille asiakkaillemme), josta voit nostaa haluamasi summan omalle pankkitilillesi.

Luottotili tunnetaan myös sanoilla joustoluotto, limiitti, jatkuva luotto, käyttöluotto sekä tililuotto. Nämä tarkoittavat kaikki samaa asiaa, eli jatkuva luottosopimus joka antaa sinulle mahdollisuuden nostaa rahaa tilillesi kun sitä tarvitset.

Luottotilin takaisinmaksu

Maksat luoton takaisin joustavasti erissä joka kuukausi. Voit nostaa lisää luottoa aina kun olet maksanut osan käyttämästäsi luotosta takaisin.

X
X
X
X
X
Luottotili on kuin luottokortti netissä. Teet hakemuksen kerran ja sen jälkeen voit tehdä nostoja tilillesi aina kun tarvitset rahaa. Luottotili tulee edullisemmaksi kuin useamman kertaluonteisen luoton ottaminen säännöllisin väliajoin. Luottotilit sopivat sinulle joka tiedät että tarvitset lainaa säännöllisesti, mutta et välttämättä tiedä kuinka paljon ja koska.