Käyttöluotto sopii yllättäviin menoihin

Yllättäviä menoja? Remontti suunnitteilla? Matka tulossa? Tarvitset lisää rahaa käyttöön? LuottoRaha tarjoaa edullisen tavan lainata rahaa käyttöä varten. Käyttöluotto on jatkuva kulutusluotto ilman vakuuksia tai takaajia, jota voit nostaa tarpeesi mukaan tilillesi (10-3000 euroa kerralla).

Käyttöluotto on sanan mukaisesti tarkoitettu käyttöä varten eli luottoa ei nosteta vain varalle.

Tämän tapainen luotto sopii moneen eri käyttötarkoituksteen. Käyttöluottoa voi hyödyntää esim. seuraaviin asioihin:

  • remonttiin,
  • kodin huonekalujen hankintaan,
  • ulkomaanmatkaan,
  • autoon, veneeseen, moottoripyörään, tai
  • mihin tahansa muihin yllättäviin menoihin

Luottorajan puitteissa voit tehdä nostoja suoraan tilillesi. Käyttöluotto nostetaan tilille aina tarpeen mukaan. Mikäli tarvitset juuri ennen lomamatkaa muutaman satasen käyttörahaa tai haluat maksaa autosi huollon osamaksulla, niin voit tällöin nostaa käyttöluottoa ja maksaa luoton takaisin puolen vuoden päästä.

Nosta käyttöluotto tilille tarpeesi mukaan

Käyttöluotto on siitä hyvä että voit aina tarpeen tullen tehdä nostoja luottotililtäsi. Maksamme rahat lähes heti tilillesi. Suosittelemme nostamaan rahaa vain käytön mukaan, jolloin voit helposti rahoittaa lyhytaikaisia menoja ja säästää koroissa ottamalla luottoa vain pakollisiin menoihin.

Netin käyttöluotot ovat helppoja ja lisäävät harkinta-aikaa pankkien luottokortteihin verrattaessa. Osa pankeista tarjoaa käyttöluottoa liitettynä suoraan luottokorttiin, jolloin riski heräteostoksiin on suuri, kun luottokortti kulkee jatkuvasti mukana lompakossa. Paremmasta harkinta-ajasta huolimatta käyttöluoton saa helposti ja nopeasti nostettua netin kautta omalle tilille.

Normaali luottokortti voi olla parempi ratkaisu päivittäiseen käyttöön, mutta suosittelemme käyttöluottoa netissä. Yleisesti ottaen oman talouden tunteminen ja vain tarpeellisen luoton ottaminen on järkevää. Luottokorttia käyttää helposti huomaamatta liikaa, kun taas LuottoRahan käyttöluotto on helppo nostaa vain todelliseen tarpeeseen. Kauttamme sinun on helppo nostaa kerralla vaikkapa 300 euroa sen sijaan, että jatkuvasti kuluttaisit harkitsematta pieniä summia tietämättä luottojesi kokonaismäärää.