Remonttilaina

LuottoRahan remonttilaina sopii pienemmän remontin rahoittamiseen. Korjaa asunnon pienviat tai hanki osamaksulla sisustustuotteet.

LuottoRahan remonttilaina sopii hyvin asunnon pienvikojen korjaamiseen silloin, kun yllättävä tarve tulee. Voit helposti uusia luottomme avulla keittiökaapit tai korjata hankkia uudet keittiökoneet rikki menneiden tilalle. Suurempien taloyhtiötä koskevien saneerauksien rahoittamiseen tarvitset sen sijaan rakennuslainan.

Remontoiminen on juuri tällä hetkellä kannattavaa, sillä kotitalousvähennyksenä voit vähentää jopa 45% työn tekevälle yritykselle maksamistasi kuluista. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2400 euroa vuonna 2018. Vähennyksen saat työn osuudesta. Kotitalousvähennyksien realisoitumista odottaessa remonttilaina rahoittaa kodin kunnostustyöt.

LuottoRahan remonttilainaa voit nostaa tarpeesi mukaan 10 eurosta aina 2000 euroon saakka. Lisää remonttilainaa voit nostaa maksettuasi aiemmat luotot takaisin.

Kodin pienet hankinnat osamaksulla

Aina on mahdollista, että kodinkoneet hajoavat. Nykyään pesukone, tiskikone tai jääkaappi ei välttämättä kestä kovinkaan montaa vuotta. Näille kodinkoneille on kuitenkin aina tarvetta ja uusi kone täytyy saada heti. Mikäli tililläsi ei ole tarvittavia rahoja heti, LuottoRahan remonttilaina on hyvä vaihtoehto kulujen kattamiseen.

Joskus voi tulla tarvetta uusia myös kodinelektroniikka. Televisio tai digilaitteet eivät myöskään kestä iäisyyksiä ja hajoavat usein väärään aikaan. Toisaalta tällä hetkellä monet digilaitteet ovat hyvinkin edullisia, joten päivittäminen uudempaan voi jo olla ajankohtaista, jos laitteisto on viisikin vuotta vanhaa. Sisuskäyttöön otettu remonttilaina voidaan maksaa kokonaan pois puolenkin vuoden päästä.