Matkaluotto netistä

LuottoRahan matkaluotto helpottaa matkan suunnittelua ja takaa mukavan loman matkasi aikana. Voit maksaa luottotilimme avulla matkan osamaksulla.

LuottoRaha on jatkuva luotto, jota voidaan nostaa tarpeen mukaan. Nykyisenä asiakkaana luottorajasi voi olla jopa 3000 euroa. Nostot tehdään netissä, joten rahaa voi nostaa myös lomakohteessasi.

Lainaa matkaa varten

Mikäli tililläsi ei ole riittävästi rahaa ennen lomaa, niin voit nostaa luottotililtäsi matkarahaa sen verran kuin uskot matkan aikana tarvitsevasi. LuottoRahan luottotili kannattaa avata jo viimeistään muutama päivä ennen matkaa, sillä veloitamme kuluja vain omalle tilille nostetuista lainoista. Luottotilin voi myös avata, vaikka et välttämättä tarvitsisi edes matkaluottoa, mutta haluat kuitenkin varmuudeksi turvata mukavan loman.

Luottotili ei ole pelkästään matkalaina, vaan voit käyttää aina tarpeen tullen käyttämätöntä kulutusluottoa myös muihin hankintoihin. Mikäli pääset matkan aikana käyttämään nettiä, niin rahan siirto onnistuu lähes heti tilillesi.

Loma osamaksulla

Suomessakaan kaikilla matkatoimistoilla ei ole mahdollisuuksia myydä matkoja osamaksulla. Meidän avullamme pystyt kuitenkin maksamaan matkan osamaksulla sopivissa kuukausierissä. Lyhyet matkat voi maksaa jo muutama kuukauden jälkeen takaisin, mutta kalliimmillekin matkoille saat osamaksuaikaa puoli vuotta.

Matkan maksaminen osamaksulla tapahtuu seuraavasti:

1. Mikäli olet nykyinen asiakkaamme, voit kirjautua sisään palveluumme.
2. Nosta matkalainaa lomasi maksamiseen tarvittava määrä 100 eurosta 3000 euroon. Rahat siirretään tilillesi.
3. Varaa haluamasi matka mistä tahansa ja maksa se tilillesi maksamillamme rahoilla.
4. Maksa matkaluotto takaisin pienissä erissä ja voit taas seuraavaa matkaa varten nostaa lisää matkalainaa.

Mikäli et tarvitse 3000 euroa matkan maksamiseen osamaksulla, niin voit nostaa ennen lomaasi mukaan myös matkarahaa. Loman aikana voit tehdä käyttämättömästä luottorajasta lisää nostoja.