Hae lainaa netistä - tunnistaudu pankkitunnuksilla

Hae 2000€ lainaa netistä ja käytä sitä tarpeesi mukaan!

Lainan hakeminen netistä on helppoa ja vaivatonta – saat rahat tilillesi hyvinkin nopeasti. LuottoRahan netissä voit jättää luottohakemuksen ja nostaa lainaa aina tarpeesi mukaan. Saat lainaa netistä aina 2000 euroon asti. Hoidettuasi lainan takaisinmaksun ajallaan, sinulle tarjoutuu mahdollisuus korottaa luottorajaasi jopa 3000 euroon.

Pankkeihin verrattuna yksityislainan hakeminen netistä on huomattavasti helpompaa. Automaattisen luottoanalyysimme ansiosta saat luottopäätöksen heti. Luottoanalyysimme analysoi pankkitilisi käytön automaattisesti, jolloin sinun ei tarvitse lähettää palkkakuitteja tai verotodistuksia erikseen. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen voit nostaa lainaa aina heti tarpeesi mukaan.

Lainat osamaksulla

Myönnämme 2000 euron jatkuvan luoton. Voit maksaa käytetyn luoton kerralla takaisin tai osamaksulla. Lähetämme laskun kerran kuukaudessa. Osamaksulla maksaessasi kuukausittainen minilyhennys on 10 % laskutushetkellä maksamatta olevan luoton, korkojen ja nostoprovisioiden yhteismäärästä. Maksettava minimilyhennys on kuitenkin vähintään 100,00 euroa kuukaudessa tai tätä määrää alempi laskussa mainittu summa, jos velkasaldo on 100,00 euroa pienempi.

Jos nostat 2000 euroa ja maksat joka kuukausi 10% minimilyhennyksen velkasaldosta, maksuaika on 26 kuukautta kunnes koko luotto kuluineen ja korkoineen on maksettu pois. Voit myös lyhentää luottoa kuukausittain enemmän kuin 10% minimilyhennyksen verran. Luoton takaisinmaksu on joustavaa.

Perimme nostoista 14% nostoprovision. Lisäksi käytetystä luotosta perimme 49,88% vuotuisen nimelliskoron. Maksaessasi kerralla koko luoton pois säästät korkokuluissa.

Rahaa nostaessasi käytät jatkuvaa luottolimiittiäsi, niin että nostosi vähentää nostettavissa olevaa luottosummaa. Kun maksat edellisen lainan takaisin, niin jäljellä oleva luottolimiittisi kasvaa taas. Luottorajamme puitteissa tarjoamme lainaa aina 2000 euroon saakka, mutta suosittelemme nostamaan rahaa vain tarpeellisen määrän. Säästät koroissa nostamalla lainaa netistä juuri tarvitsemasi määrän sopivalla maksuajalla.

Täytä lainahakemus heti

Luottoa haetaan aina netistä, sillä näin voimme turvata tietoturvan ja varmentaa henkilöllisyytesi. Alkuun tunnistaudut pankkitunnuksilla, joiden tulee olla jostain seuraavista pankeista: Osuuspankki, Nordea, Aktia, DanskeBank, LähiTapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken ja S- pankki. Hae sopivaksi katsomasi kokoista lainaa ja hyväksy luottoehdot. Instantor-luottoanalyysi käy tilisi läpi ja tekee yksilöllisen luottoluokituksen.

Hae lainaa ja nosta rahaa netistä

Uutena asiakkaana voit jatkaa heti hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen nostamaan rahaa netistä aina 10 eurosta 2000 euroon. Vanhana asiakkaana voit jatkossa kirjautua henkilötunnuksella ja henkilökohtaisella PIN- koodilla. Kirjautumisen jälkeen nostat rahaa nopeasti netistä tilillesi. Hoidettuasi luoton takaisinmaksun ajallaan, sinulle tarjoutuu mahdollisuus korottaa luottorajaasi jopa 3000 euroon asti. Tästä tulee sinulle ilmoitus kirjautuessasi OmaLuottoRaha-palveluun.

LuottoRaha on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallinnon luottorekisteriin, joten myönnämme lainaa tilillesi netistä, kunhan luottotietosi ja taloustilanteesi on riittävän hyvä.

 

Päivitetty: 5.4.2018