Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 15 minuutissa

Hae LuottoRahasta lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, niin saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa. Myönnämme 2000, 2500 tai 3000 euron luottorajan, josta voit nostaa rahaa heti tarpeesi mukaan.

LuottoRahan kaikki lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Lainaa voidaan myöntää kaikille raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille. Lainahakemuksen voit täyttää ilmaiseksi sivun yläosasta.

Luottoanalyysimme toimii automaattisesti, joten lainapäätös syntyy hetkessä. Näin ollen voit nostaa rahat tilillesi jo 15 minuutissa. Toimivan luottoanalyysin ansiosta pystymme niin ikään arvioimaan taloustilanteesi ja varmistamaan mahdollisuutesi maksaa lainat takaisin ajallaan. Tästä johtuen voimme myöntää lainaa ilman vakuuksia.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudettoman lainan pantiksi et tarvitse minkäänlaista aineellista tai aineetonta omaisuutta. Tyypillisesti vakuudellisissa lainoissa joudut asettamaan esimerkiksi auton tai asunnon lainasi vakuudeksi. Yleensä asuntolainat ja kymmenien tuhansien eurojen arvoista autoa varten otetut lainat ovat vakuudellisia. Tällöin on tyypillistä, että rahojen kulutuskohde asetetaan lainan vakuudeksi.

LuottoRahasta saat lainaa ainoastaan ilman vakuuksia. Pankeista ja monista luotonantajista poiketen tarjoamme myös mahdollisuuden nostaa kulutusluottoa ilman vakuuksia. Voit nostaa kätevästi rahaa 10 eurosta 3000 euroon tarpeesi mukaan, jolloin sinun ei tarvitse kerralla nostaa turhan suurta erää, kuten pankkien kulutusluottojen tapauksessa usein on.

Emme vaadi takaajia

Et tarvitse takaajia saadaksesi hyväksytyn luottopäätöksen tai nostaaksesi rahaa tilillesi. Takaajia tarvitaan usein suurempien lainojen, yleensä asuntolainan, yhteydessä.

Osa pieniä lainoja tarjoavista yrityksistä markkinoi lainojaan todella alhaisella korolla, mutta lainan saamiseksi tarvitaan varsin kallis lisämaksullinen takaus. LuottoRaha ei koskaan edellytä tai tarjoa edes mahdollisuutta saada lainaa maksullisen takauksen avulla - kaikki lainamme myönnetään ilman takaajia tai piilokuluja!

Muista kuitenkin vastuullisuus aina rahaa lainatessa, vaikka lainasi panttina ei olisi vakuuksia tai takaajia. Luotonantajat ottavat yleensä haltuunsa vakuutena ollutta velallisen omaisuutta, jos velkaa ei makseta takaisin. Myös vakuudettomissa lainoissa velalliselle koituu kuluja, jos velkaa ei makseta ajallaan takaisin, joten muista maksaa velat ajallaan.