Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Hae lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, niin saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa. Lainaa voidaan myöntää kaikille raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille.

Luottoanalyysi toimii automaattisesti, joten lainapäätös syntyy hetkessä. Näin ollen voit nostaa rahat tilillesi jo 15 minuutissa. Toimivan luottoanalyysin ansiosta luotonantajat pystyvät niin ikään arvioimaan taloustilanteesi ja varmistamaan mahdollisuutesi maksaa lainat takaisin ajallaan. Tästä johtuen he voivat myöntää lainaa ilman vakuuksia.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudettoman lainan pantiksi et tarvitse minkäänlaista aineellista tai aineetonta omaisuutta. Tyypillisesti vakuudellisissa lainoissa joudut asettamaan esimerkiksi auton tai asunnon lainasi vakuudeksi. Yleensä asuntolainat ja kymmenien tuhansien eurojen arvoista autoa varten otetut lainat ovat vakuudellisia. Tällöin on tyypillistä, että rahojen kulutuskohde asetetaan lainan vakuudeksi.

Emme vaadi takaajia

Et tarvitse takaajia saadaksesi hyväksytyn luottopäätöksen tai nostaaksesi rahaa tilillesi. Takaajia tarvitaan usein suurempien lainojen, yleensä asuntolainan, yhteydessä.

Osa pieniä lainoja tarjoavista yrityksistä markkinoi lainojaan todella alhaisella korolla, mutta lainan saamiseksi tarvitaan varsin kallis lisämaksullinen takaus.

Muista kuitenkin vastuullisuus aina rahaa lainatessa, vaikka lainasi panttina ei olisi vakuuksia tai takaajia. Luotonantajat ottavat yleensä haltuunsa vakuutena ollutta velallisen omaisuutta, jos velkaa ei makseta takaisin. Myös vakuudettomissa lainoissa velalliselle koituu kuluja, jos velkaa ei makseta ajallaan takaisin, joten muista maksaa velat ajallaan.