Autolaina

Käytä kulutusluottoasi auton ostamiseen tai korjaamiseen

LuottoRahan avulla voit maksaa auton huollot osamaksulla 3000 euroon saakka. Autolainalla rahoitat kätevästi vaihtoauton hankinnan ja maksat sen osamaksulla pienissä erissä takaisin. Mikäli olet ostamassa täysin uutta autoa, niin suosittelemme tutustumaan autoliikkeiden leasing-tarjontaan.

Mikäli vanha autosi on aika hinata romuttamolle, eikä sen korjaaminen ole enää kannattavaa, niin LuottoRaha auttaa sinua. Jos olet hankkimassa hieman edullisempaa noin 2000-3000 euron autoa, niin autolainalla voit rahoittaa koko auton hankinnan. Jos taas olet hankkimassa tätä kalliimpaa autoa, niin voit nostaa meiltä käsirahan verran autoluottoa tai rahoittaa osan autosta avullamme.

LuottoRahalta nostettuun lainaan saat maksuaikaa niin, että voit maksaa lainan takaisin erissä. Suosittelemme luottoamme erityisesti tilanteissa, joissa auton hankinta tai korjaaminen tulee yllättäen ajankohtaiseksi.

Korjaus – auton huolto osamaksulla

Autoihin tulee toisinaan yllättäviä vikoja, jotka pitäisi saada heti korjattua. Mikäli sinulla ei ole suoraan auton korjaamiseen vaadittavaa summaa tililläsi, niin voit LuottoRahan avulla maksaa auton huollot osamaksulla.

Huoltojen maksaminen osamaksulla tapahtuu LuottoRahan käyttöluoton avulla. Voit nostaa autolainaa tarvitsemasi suuruisen määrän ja maksaa huollot huoltoliikkeelle heti. Voit maksaa lainaamamme autoluoton takaisin heti seuraavasta palkastasi tai tarpeen mukaan vaikka puolen vuoden päästä.

Uudet osat - osta esim. uudet renkaat autoosi

LuottoRahan 2000-3000€ kulutusluottoa voit käyttää myös uusien osien (tai niin sanottujen herkkujen) ostamiseen autoosi. Voit käyttää luottoa esim. renkaiden ostoon, CD-soittimen tai stereoiden ostoon, uuden verhoilun tuottamiseksi tai vaikkapa kattotelineen hankintaan.

Parasta LuottoRahan autolainassa on se että vaikka sinulla olisikin 2000€, 2500€ tai 3000€ jatkuva luotto käytössäsi, sinun ei tarvitse nostaa koko sumaa tilillesi kerralla ja sitoutua suureen lainaan (kuten tavallisessa autolainassa) - voit nostaa rahaa tilillesi tarpeesi mukaan. Takaisinmaksu tapahtuu joustavasti kuukausierissä.