Vippi - lainaa 10-2000 € tilille

Vipin hakeminen on ilmaista ja saat luottopäätöksen heti!

Vippi on yleinen käsite joka kuvaa niin sanottuja pikalainoja joita haetaan netin kautta. Tavallista näille vipeille on että rahasumma on huomattavasti pienempi kuin tavallisilla lainoilla (usein 10-2000€) ja että lainaaja saa rahat tilille nopeammin kuin hakiessaan pankkilainaa.

Kenelle LuottoRahan vippi sopii?

Vippi sopii henkilöille joilla on akuutti rahantarve. Harkitessasi vipin ottamista tulee sinun muistaa että vippi täytyy aina maksaa takaisin kokonaisuudessaan - älä siis ota lainaa mikäli epäilet ettet pysty maksamaan lainaa takaisin ennen eräpäivää!

Miten vipin hakeminen toimii?

Koska myönnämme vippejä ainoastaan henkilöille joilla on luottotiedot kunnossa, on ensimmäinen vaihe luonnollisesti tunnistautuminen. LuottoRahassa voit tunnistautua helposti käyttämällä nettipankkitunnuksiasi.

Seuraavaksi tarkastamme luottotietosi. Saamme tiedot suoraan nettipankistasi (luottamuksellisesti tietenkin) ja teemme niiden perusteella luottopäätöksen. Saat luottopäätöksen heti kun olet täyttänyt hakemuksen.

Saatuasi positiivisen luottopäätöksen voit päättää kuinka paljon rahaa haluat nostaa tilillesi. Voit tehdä yksittäisiä nostoja tarpeen mukaan, esim. ensimmäisellä viikolla 100€, seuraavalla viikolla 300€, kolmen päivän päästä 50€ ja niin edelleen. Vaihtoehtoisesti voit nostaa koko 2000€ vipin suoraan tilillesi.

Mitä vippi maksaa?

Maksat ainoastaan siitä vipistä jonka päätät nostaa tilillesi - eli vipin hakeminen on täysin ilmaista ja maksat vain siitä kun nostat rahaa tilillesi. Koko lainan takaisinmaksu tapahtuu joustavasti erissä. Voit itse päättää kuinka paljon maksat takaisin ja koska takaisinmaksu tapahtuu. Voit tutustua ehtoihin ja hintoihin tarkemmin hinnasto-sivullamme.