Pikavippi - helppo ja vaivaton laina

Ota 50-2000€ pikavippi LuottoRahasta

Pikavippi on pieni laina (usein 50 eurosta ylöspäin) joka sopii äkilliseen rahan tarpeeseen. Ruotsissa käytetään termiä SMS-lån. Pikavipin hakeminen on asiakkaalle helppoa ja nopeaa, useimmissa tapauksissa asiakas saa rahat tilille jo samana päivänä.

Nosta pikavippi tilille – maksa takaisin esim. 60 päivän päästä

Meille on tärkeää että jokainen asiakas pystyy maksamaan ottamansa lainan takaisin annetussa ajassa. Emme halua että asiakkaamme joutuvat maksuvaikeuksiin ottamansa pikavipin takia. Tästä syystä tarjoamme joustavat vaihtoehdot pikavipin takaisinmaksuun.

Nostettuasi rahaa tilille, on sinulla 30-360 päivää aikaa maksaa laina takaisin. Takaisinmaksuaika riippuu summasta jonka haluat lainata; mitä suurempi summa, sitä pidempi laina-aika.

Pikavippi hintavertailu – vertaa lainojen hintoja

Voit hakea pikavippiä 50€ - 2000€. Teemme jokaiselle asiakkaalle 2000€ luottosopimuksen, mutta voit nostaa tilillesi vain sen summan jonka tarvitset sillä hetkellä ja maksat tietenkin vain siitä summasta jonka siirrät tilillesi. Saat siis aina 2000€ käyttöösi mutta voit nostaa tilillesi esim. vain 50€, 100€, 200€ tai 300€.

LuottoRahasta saat mm. seuraavat pikavipit:

Voit tutustua hinnastoon ja muihin lainasummiin tarkemmin hinnat –sivulla.

Saat rahat tilille heti

Kun haet lainaa LuottoRahasta tulee sinun ensin tunnistautua pankkitunnuksillasi. Sen jälkeen tarkistamme maksukykysi ja mikäli kaikki näyttää olevan kunnossa, myönnämme sinulle luottoa. Tämän jälkeen voit nostaa haluamasi summan tilillesi.

Pikavippi viikonloppuisin – lainaa lauantaisin ja sunnuntaisin

Äkillinen rahantarve saattaa yllättää viikonloppuna! Pikavippi lauantaina tai sunnuntaina saattaa tulla tarpeen aina silloin tällöin. Meiltä voit hakea pikavippiä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivänä viikossa. Tämä tarkoittaa sitä että voit hakea lainaa myös lauantaina ja sunnuntaina. Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9:00-22:00, lauantaisin klo 11:00-18:00 ja sunnuntaisin klo 14:00-17:00 välillä.