Lainaa heti tilille

Hae lainaa 10-3000€ - rahat heti tilille

Kulutusluotto on suosittu lainamuoto nopeutensa takia, usein saat lainan tilillesi jopa 15 minuutissa.

LuottoRahan kautta voit hakea lainaa jopa 3000 euroon saakka. Voit saada lainaa heti tilille automatisoidun lainahakemuksemme kautta. Luottoanalyysin perusteella myönnämme käyttöösi 2000 euron luottorajan, jota voit nostaa tarpeesi mukaan esim. 50€, 100€, 500€ tai 1000€ kerralla. Uutena asiakkaana sinulle myönnetään aina aluksi 2000 euron luottotili. Hoidettuasi lainan takaisinmaksun ajallaan, sinulle tarjoutuu mahdollisuus korottaa luottorajaasi 2500 ja 3000 euroon. Maksat vain ja ainoastaan lainasta jonka nostat tilillesi. Lainan hakeminen on ilmaista!

Saatuasi myönteisen luottopäätöksen voit nostaa lainaa heti tilille

Et joudu käyttämään aikaasi palkkakuittien tai verotodistusten lähettämiseen! LuottoRahan älykkään ja automatisoidun lainaprosessin ansiosta saat luottopäätöksen muutamassa minuutissa ja saatuasi myönteisen luottopäätöksen voit siirtää lainaa heti tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Lainaa heti tilille – tee hakemus seuraavasti

Luottohakemus tehdään kokonaan netissä, joten seuraat vain hakemustamme alusta loppuun ja saat luottopäätöksen heti.

1. Tunnistaudu turvallisesti pankkitunnuksillasi

Luoton hakeminen aloitetaan aina pankkitunnistautumisella, jonka avulla varmistamme henkilöllisyytesi ja turvaamme asiakkaidemme tietoturvan. Pankkitunnistautuminen tapahtuu suojattujen yhteyksien kautta. Voit tunnistautua seuraavien pankkien tunnuksilla: Osuuspankki, Nordea, Aktia, DanskeBank, LähiTapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, Säästöpankki ja S-pankki. Pankkitunnustitautuminen on edellytys sille että saat lainan heti tilille.

2. Valitse haluamasi lainasumma

Uutena asiakkaana myönnämme aina käyttöösi 2000 euron luoton, josta voit nostaa haluamasi suuruisen määrän tilillesi aina kun tarvitset. Suosittelemme hakemaan heti ensimmäiseksi lainaa vain juuri tarvitsemasi määrän verran, jolloin maksat vähemmän korkoa ja kulusi pysyy alhaisempana.

3. Lähetä luottohakemus ja hyväksy luottoehdot

Jatka lainan hakemista netissä ja lähetä luottohakemus nettisivujemme kautta. Lue läpi ja hyväksy luottoehdot, jonka jälkeen voit jatkaa eteenpäin.

4. Luottoanalyysi ja lainapäätös heti

Luottokelpoisuutesi arvioidaan Instantor-luottoanalyysin avulla. Luottoanalyysiä käytettäessä saat luottopäätöksen nopeasti ja voit nostaa lainaa heti tilille. Palkkakuitin ja tiliotteen voit lähettää myös asiakaspalveluun, mutta tällöin et saa lainapäätöstä heti.

5. Nosta lainaa heti ja maksa takaisin

Mikäli saat positiivisen luottopäätöksen, niin pääset nostamaan heti lainaa tarvitsemasi summan. Muista maksaa laskusi ajallaan takaisin, niin voimme jatkossakin myöntää sinulle lainaa edullisilla lainaehdoilla. LuottoRaha on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallinnon luottorekisteriin, joten myönnämme lainaa heti tilillesi, jos luottotietosi ja taloustilanteesi on riittävän hyvä. Kun olet maksanut vähintään kolme laskua peräkkäin ajallaan, sinulle tarjoutuu mahdollisuus korottaa luottorajaa.