Luottolaskuri


Katso mitä luotto maksaa sinulle! Luottolaskuri laskee luoton maksuerät maksaessasi minimilyhennyksellä tai tasaerällä.

  • Minimilyhennys: Kuukausittaisen minimilyhennyksen summa on 10 % käytetystä luotosta ja kuluista. Maksettava minimilyhennys on kuitenkin vähintään 100,00 euroa kuukaudessa tai jos velkasaldo on alle 100,00 euroa, minimilyhennys on velkasaldon summa.

      TAI

  • Tasaerä: Syötä avoimeen kenttään haluamasi tasaeräsumma jolla haluat lyhentää luottoa kuukausittain. Laskuri laskee tasaerät kuluineen valitulle nostosummalle. 

Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49,88 %. Lisäksi perimme jokaisesta nostosta 14 % nostoprovision nostetusta summasta. Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2000 euron, 2500 euron ja 3000 euron luotolle on 108,51 %. 

Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden lyhennysvpaaseen kuukauteen. Lyhennysvapaan kuukauden voit valita kirjautumalla OmaLuottoRaha-palveluun. Perimme lyhennysvapaasta kuukaudesta kertakorvauksen avoinna olevan luoton perusteella. Voit lukea maksuaikataulun muutoksesta lisää seuraamalla tätä linkkiä.

Syötä luottolaskuriin haluamasi nostosumma ja valitse minimierä tai tasaerä. Alla olevasta taulukosta ilmenee luoton todelliset kustannukset ja maksuerät olettaen, että erät maksetaan laskun eräpäivänä.