Ensilaina – LuottoRahan ensiluotto on jopa 2000€

Hae LuottoRahan ensiluottoa 2000 euroon saakka netistä. Tarpeesi mukaan voit nostaa esimerkiksi pientä ensilainaa 100 – 300 euroa, mutta luottorajasi puitteissa voit nostaa myös 400 – 2000 euron ensilainat tilillesi.

Ensimmäistä kertaa lainaavalle suosittelemme pienempiä lainasummia, sillä näin opit hoitamaan talouttasi ja maksamaan velkasi ajoissa takaisin. Tämän takia tarjoamme myös ensimmäistä kertaa lainaavalle jopa 1000 euron ensinoston ilman nostokuluja. Opit siis hallitsemaan luoton käyttöä halvemmalla. Tyypillisesti ensilaina on varsin pieni, mutta LuottoRahan kautta voit nostaa luottorajasi puitteissa lainaa 10 eurosta 2000 euroon. Mikäli otit ensilainaa 2000€, niin sinun tulee maksaa ensilaina kokonaan pois ennen uuden lainan hakemista.

Vinkit ensilainan hakemiseen:

Kartoita nykyinen taloustilanteesi selvittämällä tulevaisuuden tulot ja menot kuukausitasolla. On tärkeää tietää, paljonko sinulle jää käteen rahaa kuukaudessa. Toisaalta kaikki tulevat laskut tulee summata yhteen kuukausitasolla. Näin voit laskea, paljonko sinulle jää ylimääräistä kuukaudessa. Päätä ensilaina ja laina-aika taloustilanteesi mukaan niin, että et ota lainaa liian lyhyeksi ajaksi. Toisaalta ei kannata ottaa liian vähänkään ensilainaa, koska tällöin tarvitset lisälainaa edellisen pois maksamiseksi. Hyvä nyrkki sääntö on pitää pientä pelivaraa ensilainen määrässä ja laina-ajassa. Hae ensilainaa siis esimerkiksi 1-2 pidemmäksi ajaksi ja 100 euroa suunniteltua suuremmalla summalla.

Maksa ensilainat takaisin ajoissa, niin vältyt ylimääräisiltä kuluilta. Muista maksaa laskut eräpäivänä pois, niin vältyt ylimääräisiltä huomautus- ja korkokuluilta. Mikäli tarvitset pidemmän maksuajan, niin voit siirtää laskusi eräpäivää aina 30 päivää kerrallaan.

Ensilaina opettaa sinulle luottojen käyttämistä. Luotto on nopea tapa rahoittaa arjen menoja, mutta edellyttää luotonottajalta myös vastuullisuutta. Vastuullisuuden harjoittelu onkin tärkeää, joten juuri tästä syystä suosittelemme ensimmäisellä lainakerralla nostamaan pienempiä summia.

Nosta ensiluottoa tarpeesi mukaan

Voit nostaa ensilainaa tarpeesi mukaan. Saat meiltä käyttöösi jatkuvan 2000 euron luottorajan, josta voit nostaa haluamasi suuruisia summia tilillesi 10 - 2000 euron väliltä.  

Syitä valita LuottoRaha

Helppo & ilmainen

Suosittelemme ensilainaajalle LuottoRahaa, sillä luottohakemus on täysin ilmainen ja saat ensimmäisen noston ilman nostokuluja. Saat myös luottopäätöksen heti netissä, joten sinun ei tarvitse odotella vastausta tai olla erikseen yhteydessä asiakaspalveluun.

Nostot tarpeen mukaan

Voit tehdä nostoja 2000 euron luotostasi aina tarpeesi mukaan. Maksat korkoa vain nostamastasi lainasummasta. Luoton nostaminen on helppoa nettisivujemme kautta jokaisena viikon päivänä.

Joustava maksuaika

Myönnämme laskullesi aina 30 päivää lisää maksuaikaa, jos sitä tarvitset. Voit hakea kertamaksulla lyhennysvapaan kuukauden. Lyhennysvapana kuukautena emme lähetä sinulle laskua. Näin ollen sinun ei tarvitse lyhentää käytettyä luottoa. Seuraava lasku erääntyy maksettavaksi normaalisti.